کسب و کار در ترکیه

پزشکان اطفال ایرانی در استانبول

مهاجرت به کشور ترکیه به عنون یک پزشک اطفال، به ویژه برای ایرانیان فرصتی هیجان انگیز و ویژه است. ترکیه دارای موقعیت جغرافیایی خاصی می‌باشد و از فرهنگی غنی برخوردار است. علاوه براین کشور ترکیه در بخش بهداشت و درمان خود پیشرفت‌های چشمگیری داشته است که موجب افزایش تقاضا در پزشکان برای مهاجرت به این کشور می‌گردد. پزشک اطفال یکی از رشته‌های تخصصی در دنیای پزشکی به شمار می‌رود که در آن پزشکان موظف به مراقبت و درمان کودکان می‌باشند. رشته پزشکی اطفال همواره به علت نیاز سراسر دنیا به درمان‌های خاص و پیچیدگی‌های بهداشتی دوران رشد کودک، یکی از رشته‌های پرطرفدار بوده است.

ایرانیان زیادی در کشور ترکیه زندگی می‌کنند و از همین جهت یکی از پر درخواست ترین تخصص در حوزه پزشکی برای ایرانیان ساکن ترکیه پزشک اطفال است. یکی از دلایل محبوبیت پزشکان اطفال ایرانی در استانبول هم زبانی است که باعث می‌شود کودک ما در صورت عدم آگاهی به زبان ترکی با دکتر ایرانی ارتباط راحت‌تری برقرار کند. در این مقاله مزایای تخصص اطفال، درآمد، تحصیل و پزشکان اطفال ایرانی در استانبول را بررسی خواهیم کرد.

مزایای پزشک اطفال در ترکیه

فعالیت در رشته پزشک اطفال برای مهاجران و پزشکان بین المللی مزایای فراوانی به همراه دارد. برخی از این مزایا عبارتند از:

بازار کار گسترده: در کشور ترکیه تقاضای زیادی برای پزشکان متخصص وجود دارد که تعداد قابل توجهی از آن‌ها خانواده‌های ایرانی هستند. به همین منظور پزشکان اطفال ایرانی در شهر استانبول می‌توانند مشتریان زیادی داشته باشند.

درآمد بالا: پزشکان متخصص اطفال درآمد بالایی در بیمارستان‌های خصوصی یا مطب‌های شخص خود دارند. این مبلغ می‌تواند بین 30 تا 60 هزار لیر متغیر باشد.

محیط کاری پیشرفته: ترکیه از بهترین تجهیزات و امکانات پیشرفته دنیا برخوردار است و محیط کاری کاملاً ایده آلی را در اختیار پزشکان قرارمی دهد.

امکان اخذ اقامت: با فعالیت در کشور ترکیه به عنوان پزشک اطفال می‌توانید برای دریاقت اقامت کاری درخواست دهید و در نهایت آن را به اقامت دائم تبدیل نمایید.

فرصت ایجاد مطب شخصی: پزشکانی که شهروند ترکیه محسوب می‌شوند و دارای مجوز کار چالیشما ایزین می‌باشند می‌توانند برای خود یک مطب شخصی در ترکیه تأسیس نمایند و درآمد خود را افزایش دهند.

درآمد پزشکان اطفال

یک پزشک می‌تواند درآمدهای متفاوتی رو در کشور ترکیه داشته باشد. مواردی وجود دارند که روی میزان درآمد پزشک اطفال اثر گذار می‌باشند و موجب کاهش یا افزایش درآمد می‌شوند. برخی از این عوامل شامل:

سابقه و تجربه کاری

پزشکانی که سابقه بیشتری دارند و از تجربه بالاتری برخوردار هستند، می‌توانند درآمد بالاتری نسبت به پزشکان دیگر داشته باشند. سابقه و تجربه بیشتر موجب افزایش اعتماد بیماران به پزشک می‌گردد.

میزان تخصص

هرچقدر تخصص بالاتری داشته باشید، درآمد شما نیز بیشتر می‌گردد. برای مثال نوزادان بدحال (Neonatology) نیازمند مهارت‌های خاص و حرفه‌ای تری هستند که موجب افزایش درآمد پزشک می‌شود. پزشکانی که در حوزه‌های نادر فعالیت می‌کنند، از تقاضای بیشتری نیز برخوردار هستند.

موقعیت جغرافیایی

شهرهای بزرگ ترکیه مانند استانبول و آنکارا درآمد بالاتری را برای پزشک رقم می‌زنند. این افزایش درآمد به دلیل تعداد بیشتر بیمارستان‌ها و جمعیت بیشتر می‌باشد.

محل فعالیت

اگر در بیمارستان خصوصی و یا کلینیک فعالیت می‌کنید پس می‌توانید درآمد بالاتری نسبت به پزشکانی که در بیمارستان‌های دولتی کار می‌کنند داشته باشید. البته که پزشکان مراکز دولتی با اینکه حقوق پایین‌تری نسبت به پزشکان دیگر دارند اما برای آن‌ها مزایای دیگری وجود دارد و دارای امنیت شغلی می‌باشند.

تحصیلات و آموزش‌های متنوع

هرچه میزان تحصیل شما بالاتر باشد، درآمد شما نیز می‌تواند افزایش یابد. علاوه بر این اگر پزشک دارای گواهی و مدرک هی بین المللی آموزشی باشد، درآمد او افزایش پیدا می‌کند.

نوع اقامت و شهروندی

اشخاصی که شهروند ترکیه محسوب می‌شوند با سهولت بیشتری در بیمارستان‌های دولتی شروع به فعالیت می‌کنند و امکان استخدام بیشتری دارند. به علاوه اگر پزشک بین المللی دارای کارت شهروندی و مجوز کار باشد نیز می‌تواند مطب خود را راه اندازی کند و درآمد بیشتری کسب نماید.

ساعت کاری

هرچه ساعات کاری خود را بیشتر کنید، درآمد نیز متناسب با آن افزایش می‌یابد. پزشکانی که ساعات کاری بیشتری دارند و یا شیفت‌های شب را قبول می‌کنند، حقوق بالاتری نسبت به سایر پزشکان دارند.

مسئولیت و نوع شغل

با ارتقا مسئولیت‌های یک پزشک در محلی که در آن فعالیت می‌کند، درآمد هم افزایش خواهد داشت. همچنین پزشکانی که وظایف تخصصی‌تر را بر عهده می‌گیرند، دستمزد دریافتی شأن بالاتر است.

تخصص‌های خاص

برخی از زیرشاخه‌های رشته پزشکی اطفال بسیار خاص هستند و نیازمند تخصص بالا می‌باشند. این زیرشاخه‌ها شامل آنکولوژی کودکان یا بیماری‌های قلبی نوزادان است که چون افراد کمی در این رشته‌ها متخصص هستند، موجب افزایش درآمد می‌گردد.

پزشک متخصص اطفال می‌تواند درآمد ماهیانه 30 الی 55 هزار لیر داشته باشد.

مدارک مورد نیاز

  • مدرک تخصصی پزشکی (مدرک پزشکی عمومی و تخصصی) به همراه ترجمه ترکی
  • ریز نمرات دانشگاه ترجمه شده توسط دارالترجمه معتبر
  • پاسپورت و ویزای معتبر با حداقل 6 ماه تاریخ انقضا
  • عکس پرسنلی 3 در 4
  • گواهی اشتغال به کار و مجوز پزشکی از کشور مبدأ
  • داشتن اجازه اقامت در مدت زمان قرارداد در کشور ترکیه
  • گواهی آزمون زبان ترکی در سطح C1 (این گواهی را از مراکزی مانند TÖMER باید دریافت نمود)
  • گواهی شرکت در آزمون TUS
  • گواهی آزمون STS (به منظور معادلسازی مدرک)
  • گواهی عدم سوء پیشینه و سلامت
  • گواهی مجوز کار (چالیشما ایزین)
  • ارائه گواهی CCT

مراحل مهاجرت

  • در ابتدا شما باید یک پیشنهاد کاری از بیمارستان و کلینیک داشته باشید تا آن را ارائه دهید.
  • در وزارت کار و تأمین اجتماعی ترکیه باید درخواست مجوز کار چالیشما ایزین را ثبت کنید. این فرآیند شامل ارسال مدارک شما و کارفرما در سیستم‌های آنلاین مراجع مربوطه است.
  • مدارک خود را معادلسازی نمایید و گواهی STS را تهیه کنید.
  • مدارک پزشکی و سایر مدارک مهم را در یک دارالترجمه معتبر به ترکی استانبولی ترجمه نمایید.
  • مدارک تحصیلی را برای شورای آموزش عالی ترکیه (YÖK) ارسال کنید تا به طور کامل بررسی گردد.
  • در آزمون TUS شرکت کنید و پس از قبولی مدارک لازم را ارائه دهید. آزمون TUS شامل دو مرحله آزمون زبان ترکی و تخصص پزشکی می‌باشد.
  • برای مجوز کار پزشکی درخواست دهید و آن را از وزارت بهداشت ترکیه دریاقت کنید. این مجوز به شما اجازه کار در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی یا انواع کلینیک‌ها را می‌دهد.
  • باید در سازمان نظام پزشکی ترکیه (Türk Tabipler Birliği) ثبت نام کنید. این سازمان بر عملکرد و حقوق شما نظارت می‌نماید.
  • حتماً در سیستم‌های تأمین اجتماعی ترکیه ثبت نام کنید و مدارک مربوط به سلامت جسمی خود را ارائه دهید.

مراحل دریافت چالیشما ایزین

  • ارسال جاب آفر یا یک دعوت نامه معتبر از طرف کارفرما(بیمارستان یا کلینیک)
  • تکمیل فرم درخواست ویزای کار توسط پزشک متقاضی
  • پرداخت هزینه‌های جانبی برای ویزای کار
  • ارائه مدارک مورد نیاز به اداره کار ترکیه و بررسی توسط کارشناسان مربوطه
  • تأیید مدارک و صدور ویزای کار

مدارک مورد نیاز برای دریافن چالیشما:

  • دعوت نامه رسمی از بیمارستان یا کلینیک
  • فرم درخواست ویزای کار
  • عکس پاسپورتی 3 در 4
  • پاسپورت و گذرنامه معتبر دارای اعتبار
  • گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه
  • مدرک تحصیلی معتبر

تحصیل در رشته پزشکی اطفال در کشور ترکیه

ترکیه دارای یک سیستم آموزشی پیشرفته است و هزینه‌های مقرون به صرفه‌ای دارد که موجب می‌گردد مقصدی محبوب برای دانشجویان و مهاجران بین المللی به شمار رود. برای آن که بتوانید وارد تخصص اطفال شوید، باید در ابتدا دوره‌های پزشکی عمومی را طی کنید و آموزش‌های پیش بالینی و بالینی را فرا بگیرید. دوره پزشکی عمومی 6 سال به طول می‌انجامد.

پس از اتمام این دوره در دانشجویان در آزمون‌های تخصصی پزشکی ترکیه (TUS) شرکت می‌کنند. زیرا برای ادامه مسیر خود به نمره قبولی این آزمون که قبل‌تر گفته شد نیاز دارند. این آزمون دارای دو بخش زبان و تخصص پزشکی است که کمی برای دانشجویان و پزشکان تازه کار می‌تواند چالش برانگیز باشد. پس از گذراندن آزمون TUS دانشجویان وارد مرحله تخصص اطفال می‌شوند که 4 سال زمان می‌برد و آموزش‌های عملی و بالینی به داشنجویان یاد داده می‌شود.

دانشگاه‌های برتر ترکیه مانند حاجت تپه، کوچ و دانشگاه استانبول کلاس‌های خود را به زبان‌های ترکی و انگلیسی به دانشجویان بین المللی ارائه می‌دهد که موجب سهولت یادگیری دانشجویان می‌گردد. هزینه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی 3000 تا 10000 دلار در سال و در دانشگاه‌های خصوصی مبلغی بین 15 تا 25 هزار دلار در سال می‌باشد.

هزینه زندگی و اقامت در کشور ترکیه با در نظر گرفتن بیمه و سلامت، غذا، کتاب، خدمات رفاهی و… می‌تواند بین 2000 تا 3600 دلار متغیر باشد. این هزینه به هزینه سالیانه تحصیل در دانشگاه‌های ترکیه اضافه می‌شود.

تحصیل در رشته پزشکی در ترکیه مزایای بسیاری دارد که شامل کیفیت بالای آموزش، امکانات پیشرفته، فرصت کارآموزی در بیمارستان‌ها و امکان کار و اقامت پس از تحصیل می‌شود. این مسیر چالش‌هایی نیز دارد که شامل رقابت بالا برای پذیرش در رشته تخصص اطفال، سختی آزمون‌های تخصصی و یادگیری زبان ترکی می‌شود. با یک برنامه ریزی مناسب و داشتن پشتکار می توان مسیری رو به رشد را برای خود ایجاد نمود و به موقعیت‌های شغلی فوق العاده دست پیدا کرد.

پزشکان اطفال ایرانی در استانبول

اگر به دنبال یک پزشک اطفال ایرانی در استانبول هستید تا کودک خود را برای چکاپ نزد او ببرید، در این بخش اطلاعاتی برای شما جمع آوری شده است که در باره متخصصان اطفال در استانبول می‌باشد:

1-دکتر اسحاق نسیمی

2-دکتر امیر ایمانی

3-دکتر احمد حسن زاده

جمع بندی

کار در رشته پزشک اطفال در کشور ترکیه به ویژه شهر استانبول؛ یک فرصت عالی برای افرادی است که می‌خواهند در شغل خود پیشرفت نمایند و درآمد خود را افزایش دهند. کشور ترکیه شرایط اقتصادی و نیازهای پزشکی کودکان را به طور دقیق بررسی نموده و یک جایگاه مناسب برای متخصصین اطفال ایجاد کرده است. پزشکان اطفال با بررسی تمامی نکات و آگاهی به مراحل قانونی، می‌توانند وارد بازار کار این شغل شوند و از مزایای گسترده آن بهره مند شوند.

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • تجربیات شما می تواند در تصمیم گیری سایر کاربران جهت خریداری محصولات مفید باشد ، لطفاً اطلاعات مفید و مربوط به محصول فوق را با توجه به تجربیات خود به اشتراک بگذارید.
  • در هر دیدگاه می توانید حداکثر 5 مورد نقاط قوت و ضعف محصول را ثبت کنید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.