راهنمای کامل خدمات درمانی در ترکیه برای ایرانیان

خدمات درمانی در ترکیه

کشور ترکیه با داشتن یک سیستم بهداشتی پیشرفته و مقرون‌به‌صرفه به یک مقصد جذاب برای ایرانیان تبدیل شده است. این کشور ترکیبی از بیمارستان‌های دولتی و خصوصی مدرن، خدمات درمانی متنوع و پزشکان متخصص را به متقاضیان ارائه می‌دهد.

برای ایرانیان مقیم یا کسانی که به این کشور سفر می‌کنند، آشنایی با نحوه دسترسی به خدمات درمانی ترکیه، سیستم بیمه و هزینه‌های پزشکی در ترکیه اهمیت بسیاری دارد. در این مقاله سعی شده است که تمامی نکات مهم برای شما توضیح داده شود تا با جنبه‌های مختلفی از سیستم سلامت ترکیه آشنا شوید.

فهرست مطالب

معرفی سیستم سلامت ترکیه

بیمه درمانی در ترکیه برای ایرانیان

بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ترکیه

هزینه‌های درمانی در ترکیه برای ایرانیان

اورژانس و فوریت‌های پزشکی

چگونه دارو و نسخه پزشکی در ترکیه دریافت کنیم؟

خدمات دندانپزشکی در ترکیه برای ایرانیان

مراقبت‌های بارداری و زایمان

پزشکان و کلینیک‌های ایرانی

سیستم سلامت ترکیه

معرفی سیستم سلامت ترکیه و نحوه ارائه خدمات پزشکی

سیستم سلامت ترکیه ترکیبی از خدمات دولتی و خصوصی است که بخشی از آن‌ها تحت نظارت وزارت بهداشت اداره می‌شوند و بخش دیگر به دانشگاه‌ها و سازمان‌های بین‌المللی تعلق دارند. این سیستم دارای استانداردهای بین‌المللی است و بیشتر مراکز درمانی ترکیه از اعتبارنامه‌های معتبر برخوردار هستند.

ترکیه یک بیمه سلامت عمومی در اختیار تمامی شهروندان قرار داده است که به نام SSI در بین مردم شناخته می‌شود. این بیمه سلامت بیشتر خدمات درمانی ترکیه را پوشش می‌دهد اما اگر متقاضی درمان‌های تخصصی مانند جراحی های زیبایی باشید، نمی‌توانید از این بیمه استفاده نمایید.

علاوه بر این، گرفتن خدمات درمانی ترکیه از بخش خصوصی به دلیل امکانات پیشرفته و زمان انتظار کوتاه‌تر، یک گزینه عالی برای بیمارانی است که از تمکن مالی بالاتری برخوردار هستند. برای دسترسی به سیستم خدمات اورژانسی ترکیه می‌تواند با شماره ۱۱۲ تماس گرفت و درخواست کمک نمود.

مقایسه سیستم خدمات درمانی در ترکیه با ایران

سیستم خدمات درمانی ترکیه و ایران دارای شباهت‌هایی با هم هستند اما تفاوت‌های این دو کشور بیشتر به چشم می‌آید. در سال‌های اخیر ترکیه توانسته است سرمایه‌گذاری قابلی توجهی را در بخش سلامت خود انجام دهد و امکاناتش را تا حد استانداردهای بین‌المللی بالا ببرد.

در ترکیه پزشکان متخصص در بیمارستان‌ها فعالیت‌های پررنگ‌تری دارند اما در ایران مطب‌های خصوصی پزشکان از محبوبیت بیشتری برخوردار است. هزینه‌های پزشکی در ترکیه به نسبت کشور ایران بالاتر است اما اگر با کشورهای اروپایی مقایسه شود، در سطح مناسبی قرار دارد.

علاوه بر این، سیستم بیمه در ترکیه بسیار گسترده‌تر از ایران است و دولت بخش زیادی از هزینه‌های دارویی مربوط به درمان را پرداخت می‌کند. با این وجود، باید توجه داشت که هر دو کشور خدمات دولتی و خصوصی خود را به طور ترکیبی به بیماران ارائه می‌دهند و در تلاش برای بالا بردن کیفیت و کارایی سیستم سلامت خود می‌باشند.

چگونه یک پزشک در ترکیه پیدا کنیم؟

برای آن که بتوانید یک پزشک مناسب در ترکیه پیدا نمایید، چند روش پیش روی شما قرار دارد. در ابتدا می‌توانید از سیستم ارجاع بیمارستان‌های دولتی استفاده نمایید. این روش ارزان‌تر از روش‌های دیگر است. گزینه دیگر استفاده از پلتفرم‌های آنلاین رزرو پزشک مانند Doktortakvimi یا Ziyaret.com است که با توجه به تخصص، منطقه و زبان امکان جستجو را برای شما فراهم می‌نماید.

راهنمایی گرفتن از دوستان و آشنایان در ترکیه باعث می‌شود که یک پزشک مطمئن را یافته و آسان‌تر به خدمات درمانی دسترسی پیدا نمایید. اگر می‌خواهید توسط پزشکان فارسی‌زبان در ترکیه ویزیت شوید، با جستجو در جوامع ایرانی ترکیه و یا مراجعه به کلینیک‌های تخصصی می‌توانید پزشک مورد نظر خود را بیابید.

آیا ایرانیان مقیم ترکیه حق استفاده از خدمات دولتی را دارند؟

بله البته ایرانیان مقیم ترکیه که دارای کارت اقامت (کیملیک) این کشور هستند حق استفاده از خدمات دولتی را دارند. این اشخاص می‌توانند از خدمات پزشک خانواده به طور کاملاً رایگان استفاده نمایند و نیازهای درمانی خود را برطرف سازند.

لازم به ذکر است افرادی که دارای کیملیک کارت هستند می‌توانند به راحتی از انواع امکانات شهروندی مانند افتتاح‌ حساب‌ بانکی، تخفیف در حمل‌ونقل، خرید سیم‌کارت بلندمدت و استفاده از خدمات دولتی بهره‌مند شوند.

بیمه درمانی در ترکیه

بیمه درمانی در ترکیه برای ایرانیان

بیمه درمانی ایرانیان مقیم ترکیه شامل گزینه‌های متعددی است که هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. در ادامه این بیمه‌ها را بررسی می‌کنیم:

انواع بیمه درمانی در ترکیه و شرایط آن‌ها

انواع اصلی بیمه درمانی در ترکیه شامل موارد زیر است:

بیمه سلامت عمومی (SGK)

یک نوع بیمه دولتی است که برای شهروندان ترکیه و افراد بین المللی مقیم این کشور با شرایط خاص در دسترس می‌باشد. این بیمه یک پوشش گسترده برای خدمات درمانی پایه در بیمارستان‌های دولتی در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

بیمه خودفرما (Bag-Kur)

این بیمه برای افراد خوداشتغال و مستقل می‌باشد و امکان استفاده از خدمات درمانی در سطح بالاتری را برای این نوع بیمه شوندگان به وجود می‌آورد.

بیمه درمانی خصوصی

با استفاده از این بیمه گزینه‌های متنوعی برای خدمات درمانی در اختیار شما قرار می‌گیرد و موارد بیشتری تحت پوشش بیمه ارائه می‌شوند. دسترسی به مراکز درمانی خصوصی و هزینه‌های بالاتر درمان نسبت به بیمه‌های دولتی از ویژگی‌های این نوع بیمه است.

بیمه سلامت خارجی

این نوع بیمه سالانه برای افرادی که متقاضی اقامت در ترکیه هستند واجب می‌باشد و متناسب با سن متقاضی اقامت، ارزش این بیمه متغیر است.

توجه داشته باشید که استفاده از تمامی این بیمه‌ها نیازمند داشتن شرایطی همچون اقامت قانونی، پرداخت حق بیمه بیمه ماهانه و گذراندن دوره انتظار می‌باشد.

بیمه سلامت اجباری (SGK) برای ایرانیان

بیمه سلامت اجباری (SGK) در ترکیه برای ایرانیانی که اقامت این کشور را دارند، در دسترس می‌باشد. این بیمه بسیاری از خدمات درمانی پایه را بیمارستان‌های ترکیه پوشش می‌دهد.

ایرانیانی که در کشور ترکیه به عنوان کارمند فعالیت می‌کنند، می‌توانند از طریق کارفرمای خود SGK را دریافت نمایند و از خدمات آن بهره‌مند شوند. برای داشتن این بیمه اقامت قانونی و پرداخت حق بیمه الزامی است.

بیمه سلامت اجباری هزینه‌های بستری، سرپایی، دارو و کمک‌هزینه‌هایی مانند زایمان و بیکاری را شامل می‌شود.

بیمه درمانی خصوصی در ترکیه؛ مزایا و معایب

بیمه درمانی خصوصی در ترکیه یک گزینه انعطاف‌پذیر برای پوشش‌دهی به خدمات درمانی می‌باشد. از مزایای این بیمه می‌توان به پوشش گسترده‌تر، دسترسی سریع‌تر به خدمات و امکان انتخاب بیمارستان‌های خصوصی اشاره نمود. داشتن این بیمه برای متقاضیان اقامت ترکیه از الزامات می‌باشد.

از معایب بیمه درمانی خصوصی می‌توان هزینه‌های بالاتر، وجود دوره انتظار برای برخی از خدمات و محدودیت در انتخاب مراکز درمانی را در نظر گرفت.

هزینه‌های بیمه درمانی در ترکیه

هزینه‌های بیمه درمانی در ترکیه در سال ۲۰۲۵ به طرز چشمگیری افزایش یافته است. بیمه سلامت خصوصی هزینه‌ای در حدود ۱۵۰۰ لیر در ماه دارد. بیمه اجباری برای اقامت‌های کوتاه‌مدت بین ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ لیر برای هر سال دریافت می‌کند. متناسب با سن متقاضی مبلغ بیمه متفاوت می‌باشد.

برای دریافت بیمه دولتی کارمندان ترکیه، ۱۵ الی ۲۰ درصد حقوق خود را پرداخت می‌کنند. در کنار داشتن بیمه، بیماران باید ۱۰ تا ۴۰ درصد هزینه‌های درمان خود را پرداخت نمایند. هزینه ویزیت یک پزشک عمومی در ترکیه حدود ۱۲۰۰ لیر است. این مبلغ برای پزشکان متخصص از ۲۰۰۰ لیر شروع می‌شود.

بیمرستان‌های ترکیه

بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ترکیه

بیمارستان‌های ترکیه ترکیبی از مراکز دولتی و خصوصی هستند که امکانات پیشرفته و تجهیزات مدرن را به متقاضیان ارائه می‌دهند. این بیمارستان‌ها و مراکز خدمات خود را با بالاترین کیفیت در اختیار بیماران قرار می‌دهند و اکثر آن‌ها دارای اعتبارنامه‌های بین‌المللی مانند JCI نیز می‌باشند.

بیمارستان‌های خصوصی مانند Acibadem، Medicana و Medical Park از بهترین بیمارستان‌های خصوصی ترکیه هستند که خدمات تخصصی خود را با استانداردهای جهانی، ارائه می‌دهند. علاوه بر این بیمارستان‌های دانشگاهی مانند Medipol نیز انواع خدمات تحقیقاتی و درمانی را در اختیار بیماران قرار می‌دهند.

بهترین بیمارستان‌های ترکیه برای ایرانیان

کشور ترکیه از بیمارستان‌های پیشرفته و معتبری برخوردار است که می‌توانند برای ایرانیان گزینه‌های بسیار مناسبی باشند. بیمارستان آجی بادم باکیرکوی در استانبول، دارای ۱۰۲ تخت و تجهیزات پیشرفته است و خدمات زیادی مانند مراقبت‌های ویژه نوزادان را ارائه می‌دهد.

مدیکال پارک بهچلی اولر دارای ۲۴۶ تخت است و از استاندارهای بالای بین‌المللی برخوردار است که موجب می‌شود یک گزینه مناسب برای درمان‌های تخصصی به شمار برود. بیمارستان I. A. U VM مدیکال پارک فلوریا با داشتن ۳۰۰ تخت و ۱۳ اتاق عمل از دیگر مراکز برتر درمانی ترکیه به شمار می‌رود.

اکثر این بیمارستان‌ها دارای یک کادر چندزبانه هستند و خدمات ویژه‌ای را برای ایرانیان در نظر گرفته‌اند که موجب راحتی بیشتر ایرانیان مقیم کشور ترکیه می‌شود.

مقایسه بیمارستان‌های دولتی و خصوصی ترکیه

بیمارستان‌های دولتی و خصوصی در ترکیه از تفاوت‌های آشکاری برخوردار هستند. در بیمارستان‌های دولتی هزینه کم‌تری برای خدمات اورژانسی ۲۴ ساعته و زیر پوشش بیمه سلامت عمومی دریافت می‌شود. مراکز دولتی معمولاً شلوغ‌تر از مراکز خصوصی هستند و برای گرفتن خدمات آن‌ها باید زمان بیشتری را منتظر ماند.

اما در بیمارستان‌های خصوصی شرایط به نوع دیگری است. در بیمارستان‌های خصوصی امکانات پیشرفته‌تر، خدمات شخصی‌سازی شده و زمان انتظار کوتاه‌تر می‌باشد که از مهم‌ترین مزیت‌های این نوع بیمارستان‌ها می‌باشد. کادر پزشکی بیمارستان‌های خصوصی متخصص‌تر هستند و خدمات رفاهی بهتری را در اختیار بیماران قرار می‌دهند.

خدمات پزشکی شبانه‌روزی در ترکیه برای ایرانیان

خدمات پزشکی شبانه‌روزی در ترکیه به صورت چند گزینه در اختیار ایرانیان قرار می‌گیرد. کلینیک الیتیوم در استانبول نوعی مرکز درمانی خصوصی است که خدمات خود را به صورت ۲۴ ساعته با حضور مترجمان فارسی زبان و پزشکان متخصص ایرانی ارائه می‌دهد.

علاوه بر این بیمارستان‌های دولتی در سراسر ترکیه نیز خدمات اورژانسی خود را به صورت شبانه‌روزی و با هزینه‌های کمتر به ایرانیان ارائه می‌دهند. برای دسترسی سریع به خدمات اورژانسی با شماره ۱۱۲ تماس بگیرید.

هزینه‌های پزشکی در ترکیه

هزینه‌های خدمات درمانی در ترکیه برای ایرانیان

هزینه‌های خدمات درمانی در ترکیه برای ایرانیان متغیر می‌باشد و به عوامل مختلفی بستگی دارد. هزینه بیمه درمانی در ترکیه برای ایرانیان نیز متفاوت است و برای افرادی که ۳۰ سال سن دارند، حدوداً ۳۰۰۰ لیر برای یکسال می‌باشد. خدمات پزشک خانواده برای کسانی که اقامت کشور ترکیه را دارند رایگان است و دسترسی آسانی دارد.

هزینه‌های دارو در ترکیه نسبتاً بالا می‌باشد اما برای کسانی که بیمه دارند تا حد مناسبی کاهش می‌یابد. استفاده از بیمارستان‌های دولتی برای کاهش هزینه‌های درمانی گزینه‌ای مطلوب به شمار می‌رود.

هزینه ویزیت پزشک عمومی و متخصص در ترکیه

هزینه‌های پزشکی در ترکیه متناسب با نوع خدمات متفاوت می‌باشد. هزینه ویزیت پزشک در ترکیه در سال ۲۰۲۵ افزایش داشته است و برای ویزیت پزشک عمومی باید مبلغی حدود ۱۲۰۰ لیر پرداخت نمود. این مبلغ برای پزشک متخصص از ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ لیر متغیر می‌باشد.

افرادی که دارای اقامت و بیمه هستند، هزینه‌های ویزیتشان کاهش می‌یابد. به طوری که ویزیت پزشک خانواده رایگان و هزینه ویزیت متخصص حدود ۱۰۰۰ لیر می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی هزینه‌ها کمی بالاتر است و برای کسانی که به دنبال کاهش هزینه‌های درمانی خود هستند، مناسب نمی‌باشد.

قیمت آزمایش‌های پزشکی و خدمات آزمایشگاهی در ترکیه

هزینه آزمایش‌های پزشکی و خدمات آزمایشگاهی در ترکیه متغیر می‌باشد. برای آزمایش خون از ۱۰۰۰ تا ۶۰۰۰ لیر متناسب با نوع و درجه آزمایش باید پرداخت نمود. هزینه نوار قلب از ۱۴۰ تا ۳۰۰ لیر و سونوگرافی از ۱۴۰۰ تا ۵۰۰۰ لیر می‌باشد.

هزینه سی‌تی‌اسکن نیز به نوع و مرکز تصویربرداری بستگی دارد و از ۲۴۰۰ لیر تا ۸۰۰ لیر متغیر است. این هزینه‌ها در سال ۲۰۲۵ نیز اندکی افزایش یافته‌اند و با استفاده از بیمه درمانی کاهش پیدا می‌کنند.

هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان‌های ترکیه

هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان‌های ترکیه بسته به نوع مرکز و نوع عمل متغیر می‌باشد. به عنوان مثال هزینه جراحی ریشه دندان از ۱۸۰۰ تا ۳۰۰۰ لیر می‌شود و ایمپلنت نیز از ۱۵ هزار تا ۳۰ هزار لیر متغیر می‌باشد.

هزینه بستری شدن در بیمارستان‌های خصوصی برای یک روز از ۶۰۰ لیر شروع می‌شود که در بیمارستان‌های دولتی کمتر می‌باشد. البته باید در نظر داشت که برای بستری شدن در بیمارستان‌های دولتی باید کمی منتظر ماند.

خدمات اورژانسی پزشکی در ترکیه برای ایرانیان

اورژانس و فوریت‌های پزشکی در ترکیه

اورژانس و فوریت‌های پزشکی در ترکیه به صورت ۲۴ ساعته در دسترس می‌باشد و خدمات اورژانسی خود را در سراسر کشور ترکیه به بیماران ارائه می‌دهد. این خدمات شامل کمک‌های اولیه، آمبولانس و انتقال به مراکز درمانی است و با همکاری بیمارستان‌های خصوصی و دولتی انجام می‌شود.

شماره‌های اضطراری پزشکی در ترکیه

شماره اضطراری پزشکی در ترکیه ۱۱۲ است که برای اورژانس و آمبولانس استفاده می‌شود و خدمات فوریت‌های پزشکی در سراسر کشور را به شهروندان ارائه می‌دهد.

این سامانه به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روزی در حال پاسخگویی به مردم است و خدمات خود را با بالاترین کیفیت در اختیارشان قرار می‌دهد. در مواقع ضروری با تماس با شماره ۱۱۲ آمبولانس و کادر پزشکی به محل حادثه اعزام می‌شود. علاوه بر این، آتش‌نشانی با شماره ۱۱۰ نیز خدمات کمک‌های اولیه را به شهروندان ترکیه ارائه می‌دهد.

آمبولانس و خدمات اورژانسی برای ایرانیان

خدمات اورژانسی پزشکی در ترکیه برای ایرانیان از طریق شماره ۱۱۲ در دسترس می‌باشد. با تماس با این شماره، آمبولانس‌های مجهز به محل مورد نظر اعزام می‌شوند و خدمات درمانی را ارائه می‌دهند.

ایرانیان صرف‌نظر از وضعیت اقامتشان در ترکیه، می‌توانند از خدمات اورژانسی بهره‌مند گردند. برخی از بیمارستان‌های خصوصی مانند آجی بادم خدمات درمانی خود را با مترجمان فارسی‌زبان به ایرانیان ارائه می‌دهد. کلینیک‌های شبانه‌روزی مانند الیتیوم نیز از گزینه‌های مناسب برای ایرانیان به شمار می‌روند.

ویزیت پزشک در ترکیه

چگونه دارو و نسخه پزشکی در ترکیه دریافت کنیم؟

برای دریافت دارو و نسخه پزشکی در ترکیه چندین روش وجود دارد که در ادامه آن‌ها بررسی می‌نماییم:

مراجعه به پزشک خانواده

با ارائه کارت اقامت به مرکز Toplum Sağlığı Merkezi می‌توانید برای خود یک پزشک خانواده انتخاب نمایید تا شما را به صورت رایگان ویزیت کند.

استفاده از بیمه درمانی

با فعال کردن بیمه سلامت در ترکیه می‌توانید خدمات دارویی و درمانی را با مبلغ کم‌تری دریافت نمایید.

سفارش آنلاین

برخی از داروخانه‌های کشور ترکیه دارای سیستم سفارش آنلاین هستند و می‌توان داروهای مورد نیاز را به صورت آنلاین سفارش داد.

مراجعه به داروخانه

با مراجعه به داروخانه (Eczane) می‌توان با نسخه و یا بدون نسخه پزشک، داروی مورد نیاز را دریافت نمود.

برای درمان‌های تخصصی‌تر باید حتماً به بیمارستان‌ها مراجعه نمود.

نحوه تهیه دارو در ترکیه برای ایرانیان

تهیه دارو در ترکیه به چند روش امکان‌پذیر است. مراجعه مستقیم به داروخانه‌ها با نسخه پزشک و یا به صورت آزاد، از اصلی‌ترین راه‌های تهیه دارو می‌باشد.

برای سهولت دسترسی به داروخانه‌های نزدیک می‌توان از اپلیکیشن‌هایی مانند nobatçi یا iEczane استفاده نمود که آدرس دقیق را به شما ارائه می‌دهند. برای داروهای کمیاب می‌توان به سایت‌های معتبر مراجعه نمود و از طریق این سایت‌ها داروی مورد نظر را سفارش داد.

آیا داروهای ایرانی در ترکیه موجود هستند؟

در برخی از داروخانه‌های ترکیه، می‌توان داروهای ایرانی پیدا نمود. چندین داروخانه ایرانی در استانبول وجود دارد که توسط داروسازان ایرانی اداره می‌شوند و محصولات بهداشتی ایرانی و انواع داروها را به متقاضیان ارائه می‌دهند. در این داروخانه‌های خدمات درمانی و دارویی به زبان فارسی ارائه می‌گردد و برای ایرانیانی که تازه مهاجرت کرده‌اند بسیار عالی است.

نکته‌ای که باید به آن توجه نمود، این است که برخی از داروها در ترکیه دارای محدودیت هستند و برای دریافت برخی دیگر حتماً نیاز به نسخه پزشک وجود دارد.

هزینه دارو در ترکیه و مقایسه آن با ایران

هزینه دارو در ترکیه به نسبت ایران معمولاً پایین‌تر است و از کیفیت بالاتری برخوردار می‌باشد. به عنوان مثال می‌توان به ایبوپروفن اشاره نمود که در ایران ۱۵ هزار تومان قیمت دارد اما در ترکیه دارای قیمتی معادل با ۱۲ هزار تومان می‌باشد.

عواملی که روی قیمت دارو اثر دارند شامل نظام بهداشت، تولید داخلی و درمان کارآمد در کنار قوانین حمایتی است. در مقابل این موضوع وجود تحریم و نوسانات ارزی موجب افزایش قیمت دارو و کاهش کیفیت نسبی آن‌ها در ایران می‌شود.

هزینه دندانپزشکی در ترکیه برای ایرانیان

خدمات دندانپزشکی در ترکیه برای ایرانیان

خدمات دندانپزشکی در ترکیه برای ایرانیان یک گزینه جذاب و محبوب به شمار می‌رود. کیفیت بالای خدمات و تجهیزات پیشرفته در ترکیه، موجب شده که این کشور مقصدی محبوب برای گردشگری سلامت دهان و دندان ایرانیان محسوب شود.

هزینه‌های دندانپزشکی در ترکیه

هزینه‌های دندانپزشکی در ترکیه متغیر می‌باشد و متناسب با خدمات مورد نظر تغییر می‌کند. هزینه ویزیت پزشک در ترکیه از ۱۰۰ لیر شروع می‌شود. هزینه کشیدن دندان حدود ۶۵۵ لیر و عمل دندان نهفته در حدود ۷۱۲۵ لیر می‌باشد. علاوه بر این ایمپلنت داخل استخوانی ۷۱۲۵ لیر و روکش سرامیکی نیز ۳۵۰۵ لیر قیمت‌گذاری می‌شود.

در بیمارستان‌های دولتی هزینه‌ها کمتر می‌باشد و برخی خدمات مانند معاینه در مراکز دولتی رایگان می‌باشد. ویزیت در محل و بیهوشی عمومی موجب افزایش ۵۰ درصدی هزینه‌ها می‌گردد. هزینه دندانپزشکی در ترکیه برای ایرانیان در مقایسه با ایران بالاتر است اما در سطح کیفی بالاتری نیز قرار دارد.

بهترین کلینیک‌های دندانپزشکی ترکیه برای ایرانیان

برخی از بهترین کلینیک‌های دندانپزشکی ترکیه برای ایرانیان را در ادامه معرفی می‌کنیم:

کلینیک دندانپزشکی هلتیگو

مرکز دندانپزشکی عمر استانبول

کلینیک سیتی دنت در استانبول

کلینیک دنت بوته

آیا بیمه درمانی هزینه‌های دندانپزشکی را پوشش می‌دهد؟

بیمه درمانی در ترکیه معمولاً پوشش کمی برای دندانپزشکی در نظر می‌گیرد. بیمه دولتی SGK برای برخی از خدمات اساسی مثل پر کردن ساده و کشیدن دندان پوششی محدود دارد اما برای ارتودنسی یا ایمپلنت نمی‌توان از بیمه استفاده نمود.

بیمه‌های خصوصی معمولاً پوشش‌های گسترده‌تری را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند و ممکن است تا ۵۰ درصد هزینه‌ها را پوشش دهند.

مراقبت‌های بارداری و زایمان در ترکیه

زایمان در ترکیه و مراقبت‌های بارداری در ترکیه از شرایط مطلوب و استاندارد بالایی برخوردار است. کلینیک‌های تخصصی و بیمارستان‌ها با امکانات پیشرفته و کادر پزشکی متخصص، خدمات خود را با بالاترین سطح کیفی در اختیار شهروندان قرار می‌دهند.

خدماتی که برای این بخش به خانم‌ها ارائه می‌شود شامل مراقبت‌های پیش از زایمان، مشاوره، برنامه‌ریزی زایمان و آزمایش‌های لازم می‌باشد. در صورتی که نیاز به زایمان به طور سزارین وجود داشته باشد، تیم‌های پزشکی ترکیه با مهارت و تجربه با دقت بالا این کار را انجام می‌دهند.

هزینه‌های زایمان طبیعی و سزارین در ترکیه

هزینه زایمان طبیعی در بیمارستان‌های دولتی برای افرادی که بیمه SGK دارند، تقریباً رایگان می‌باشد و یا ممکن با هزینه اندک ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ لیر انجام شود. در بیمارستان‌های خصوصی این مبلغ از ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار تخمین زده می‌شود. هزینه زایمان سزارین نیز ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ دلار می‌باشد.

تمامی این هزینه‌ها متناسب با نوع بیمارستان، نوع بیمه و خدمات دریافتی متفاوت است. برای افراد خارجی بیمه‌های اقامت تا ۸۰ درصد هزینه‌های بیمارستان را پوشش می‌دهد.

بهترین بیمارستان‌های زنان و زایمان در ترکیه

از بهترین بیمارستان‌های زنان و زایمان در ترکیه می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

بیمارستان آی وی اف استانبول

این بیمارستان مرکزی تخصصی در حوزه زنان، زایمان و ناباروری به شمار می‌رود که خدمات درمانی خود را با همکاری فعال مراکز درمانی معتبر جهانی در اختیار شهروندان قرار می‌دهد.

Acibadem Bakirkoy

این بیمارستان دارای اتاق زایمان بسیار مجهز (LDRP) است و دارای بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان با بالاترین کیفیت می‌باشد.

بیمارستان بین‌المللی آجی بادم

اولین بیمارستان خصوصی در ترکیه بیمارستان آجی بادم است که خدمات بهداشتی مدرن و یک بخش کاملاً تخصصی برای زنان و زایمان را در اختیار خانم‌ها قرار می‌دهد.

آدرس بیمارستان آجی بادم

حقوق زنان باردار ایرانی در سیستم درمانی ترکیه

حقوق زنان باردار ابرانی در سیستم درمانی ترکیه شامل موارد زیر می‌باشد که به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

دسترسی به خدمات بارداری و زایمان در انواع بیمارستان‌های دولتی و خصوصی

استفاده از بیمه درمانی برای پوشش بخشی از هزینه‌های بارداری و زایمان

دسترسی به مراکز تخصصی و بیمارستان‌های با امکانات پیشرفته و دارای بخش‌های ویژه زنان و زایمان

حق انتخاب زایمان طبیعی یا سزارین با مشورت پزشک

خانم‌های باردار ایرانی ممکن است دچار چالش‌هایی مانند هزینه‌های بالای خدمات در بیمارستان‌های خصوصی شوند و برخی از خدمات درمانی مانند سقط جنین برای آن‌ها دارای محدودیت‌هایی در بیمارستان‌های دولتی باشد.

پزشکان فارسی‌زبان در ترکیه

پزشکان و کلینیک‌های ایرانی در ترکیه

کلینیک‌های ایرانی و پزشکان متخصص در ترکیه خدمات پزشکی برای مهاجران ایرانی را با بالاترین کیفیت ارائه می‌دهند. در این مراکز کادر فارسی‌زبان خدمات درمانی متنوعی مانند مشاوره، معاینه و یا درمان‌های تخصصی را فراهم می‌آورند.

در برخی از مراکز و بیمارستان‌های بزرگ ترکیه نیز بخش‌های ویژه‌ای برای ایرانیان در نظر گرفته شده است تا نیازهای مهاجران را پوشش دهد. این مراکز با درک نیازهای خاص ایرانیان مانند مسائل فرهنگی و زبانی، خدمات خود را در اختیار مهاجران قرار می‌دهند.

چگونه پزشک فارسی‌زبان در ترکیه پیدا کنیم؟

برای یافتن دکتر ایرانی در ترکیه می‌توان چند روش را پیش گرفت:

جستجوی آنلاین در وبسایت‌های ایرانی می‌تواند اطلاعات جامع و مفیدی را در اختیار شما قرار دهد.

شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام و گروه‌های فیسبوک منابع مفیدی از اطلاعات هستند.

با مراجعه به برخی کلینیک‌ها در استانبول می‌توان از خدمات تخصصی آن‌ها به ایرانیان بهره‌مند گردید.

تماس با سفارت ایران نیز می‌تواند یک لیست مطمئن از پزشکان ایرانی در ترکیه را در اختیار شما قرار دهد.

دکتر ایرانی در ترکیه

لیست پزشکان و کلینیک‌های ایرانی در ترکیه

لیست پزشکان و کلینیک‌های ایرانی که در ترکیه فعالیت دارند، بسیار متنوع و گسترده است. شما می‌توانید برای مشاهده یک لیست کامل از پزشکان ایرانی و کلینیک‌هایی که به طور تخصصی به فارسی‌زبانان خدمات ارائه می‌دهند، به صفحه خدمات پزشکی ایرانی در ترکیه مراجعه نمایید. یک دکتر ایرانی در ترکیه با ارائه خدمات پزشکی ویژه، به مهاجران ایرانی کمک می‌کند تا به راحتی به خدمات درمانی مورد نیاز دسترسی یابند.

جمع‌بندی

خدمات درمانی در ترکیه از طیف گسترده امکانات برخوردار است که همگی در کیفیت بالایی قرار دارند. هزینه‌های پزشکی در ترکیه متغیر می‌باشد و متناسب با نوع خدماتی که دریافت می‌گردد متفاوت می‌باشد.

حضور دکتر ایرانی در ترکیه به ویژه شهر استانبول، موجب شده که دسترسی به خدمات پزشکی برای مهاجران ایرانی و گردشگران آسان گردد. بیمه‌های درمانی در این کشور می‌توانند بخش قابل توجهی از هزینه‌ها را پوشش دهند اما اگر متقاضی خدماتی ویژه باشید، ممکن است بیمه مبلغ کمتری از درمان را پرداخت نماید.

به طور کلی سیستم بهداشت و درمان ترکیه در شرایط مطلوبی قرار دارد و گزینه‌های متنوعی را در اختیار شهروندان به خصوص ایرانیان مهاجر قرار می‌دهد.

سوالات متداول
هزینه ایمپلنت دندان در کشور ترکیه چقدر می‌باشد؟

حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ یورو

برای عمل لیزیک چشم در ترکیه چقدر باید پرداخت شود؟

۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو برای هر دو چشم

آیا سقط جنین در ترکیه اقدامی قانونی است؟

بله تا هفته ۱۰‌ام می‌توان جنین را با رضایت مادر سقط نمود.